I CREATE AT
THE CREATIVE SOCIAL LAB

CREATIEVE DUIZENDPOOT
EN FULLTIME LEVENSGENIETER

partyhad

Ik bezoek graag evenementen en festivals. Welke genre? Maakt mij niks uit! Zolang ik maar met mijn vrienden ben en kan genieten van een biertje op z'n tijd!

Bourgondisch genieten, is ook genieten toch? Ik hou het liefst van een lekkere borrelplank of een uitgebreid diner!

Voor een mooie reis kun je me zeker 's nachts wakker maken. De wereld heeft zoveel mooie plekken. Ik hou van avontuur en al het moois wat de wereld ons te bieden heeft!

Ik ben stiekem echt gek op planten. Of het nog echt stiekem is, geen idee.. Mijn huis staat vol. Ik ben het meest trots op mijn eigen gekweekte avocadoplant!

HI, LONG TIME NO SEE

Mijn naam is Birgitta Miermans, 25 jaar, een creatieve duizendpoot en ik woon in de mooiste stad van Brabant: Tilburg!

Sinds eind 2020 werk ik als ZZP’er (Creative Social Lab) in allerlei verschillende branches om (startende) ondernemers of bedrijven te helpen op het gebied van marketing, social media, branding en webdesign. 

Mijn werkstijl kenmerkt zich als persoonlijk en betrokken: het is aan mij de taak om jouw verhaal en de bestaansreden van je bedrijf krachtig in de wereld te zetten. Of dit nu gebeurt door je zichtbaarheid te vergroten of door je socials op te starten; het moet altijd in lijn zijn met de visie en kernwaarden van het bedrijf. Want wanneer je er zelf in gelooft, doen anderen dat ook. 

Ik ben graag betrokken bij het team van de organisatie en werk het beste als de lijntjes kort zijn, er snelle beslissingen kunnen worden gemaakt en to do’s vlot kunnen worden afgetikt. Doel- en resultaatgericht aan de slag gaan, past bij mijn manier van werken. Ook niet onbelangrijk: ik ben van mening dat successen gevierd moeten worden.  Jij toch ook? Cheers!  

Daarbuiten vind ik mijn weg als individuele harde werker die zich bezig houdt met zelfontwikkeling. Je bent tenslotte nooit uitgeleerd! 

Dus…

Heb je extra hulp nodig bij een marketingcampagne? Kom je inspiratie te kort voor een mooie social media feed? Op zoek naar een creatieveling voor je nieuwsbrief of trending media zoals TikTok? Of moet er een koers worden bepaald met een contentstrategieplan? Ik help je graag! Zelfs wanneer ik je moet helpen met iets wat ik nog nooit heb gedaan, want zoals Pippi Langkous ooit zei: ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!

Genoeg over mij gekletst! ik ben heel benieuwd naar jou en je verhaal! (Virtueel) kopje koffie? Mail naar info@creativesociallab.nl en dan plannen we snel iets in!

Birgitta

 

VOLG MIJ

Creative Social Lab helpt jouw online zichtbaarheid naar een hoger level. Ben jij er klaar voor? Neem dan contact op!

CONTACT

T: +31 6 31 33 88 71
M: info@creativesociallab.nl

Tobias Asserlaan 292
5042 NZ Tilburg